Test je gezondheid

Ben je ook op zoek om je gezondheid beter op te volgen en zo signalen van mogelijke chronische aandoeningen vroegtijdig op te sporen ?

Omdat het belangrijk is zicht te hebben op je lichaamsconditie en deze regelmatig te  meten hebben we in de apotheek ‘een meten is weten’ hoekje. Daarmee kunnen mogelijke gezondheidsproblemen vroegtijdig worden opgespoord en kunnen wij  u, naast het juiste advies, doorverwijzen naar een arts indien nodig.

Wat kan je testen ?

  • bloeddruk, hartritme (EKG), zuurstof-saturatie en gewicht, BMI & lichaamssamenstelling. Dit met de technologisch hoogstaande meettoestellen en software van Salvus Health. De gegevens worden doorgelinkt naar je gsm/tablet* en kan je delen met je arts. U kan meermaals per week, per maand… komen testen en zo  de evolutie van je resultaten bekijken. *indien geen gsm/tablet kunnen deze genoteerd worden op een standaardbrochure.
  • suikergehalte
  • flexibiliteit van je aders
  • huid & haren : via het Callegari Soft FX toestel wordt je huidtype bepaald. Dit toestel laat toe je huid volledig in beeld te brengen waarbij naast de vochtbalans van je huid ook de zonneschade, elasticiteit en pH kan gemeten worden. Bovendien kan hij door middel van korte testen snel en exact een tussentijdse controle van de hydratatie doen. Tevens kan dit toestel een haaranalyse uitvoeren : met een microcamera wordt naar je hoofdhuid en haar gekeken. Deze camera helpt bij het bepalen van de toestand van jouw hoofdhuid, haren en haardichtheid.

Al  deze testen zijn al dan niet op afspraak of betalend ( afhankelijk van de test ). Vraag er naar !

Je gezondheid is te belangrijk om te negeren !