ZORGPUNT

Dringend krukken of een aerosoltoestel nodig? Geen nood, u kan hiervoor terecht bij ons tegen democratische huurprijzen. Een volledig gamma medisch materiaal is voor u beschikbaar,  zowel in verhuur als in verkoop.

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn, hebben wij ons aangesloten bij ZORGPUNT.

Zorgpunt staat voor thuiszorgmateriaal voor verhuur en verkoop en dit 24/7.

Zorgpunt is een uitleendienst voor thuiszorgmateriaal die 7 op 7 en binnen 24 uur aan huis levert. (dus ook in het weekend en op feestdagen !)  Ook herstellingen worden binnen de 24 uur uitgevoerd. Zorgpunt hecht veel belang aan kwaliteit: u kunt rekenen op het nieuwste materiaal, gereinigd volgens de hoogste standaard.

Ziekenhuisbedden, rolstoelen, rollators, tilliften, CPM toestellen, toiletverhogers, hometrainers, …

Via Zorgpunt vindt u alles wat u nodig heeft voor uw thuisverzorging, en dit zowel voor verhuur  (per dag) als voor verkoop. Spring even binnen of surf naar www.zorgpunt.eu om het volledige assortiment en prijzen te bekijken.

Revalidatie en verzorging hoeven niet altijd duur te zijn. Wij hanteren democratische prijzen en zullen u helpen om een betaalbare en kwaliteitsvolle oplossing te bieden. Als Zorgpuntapotheek helpen wij u graag met de administratie voor de terugbetaling van mobiliteitshulpmiddelen zoals rolstoel, rollator, looprek, elektrische scooter, … Vraag hiervoor aan uw arts om een bijlage 19 in te vullen voor de tussenkomst van het RIZIV (formulier te verkrijgen in de apotheek). Met dit formulier kan u, indien u in aanmerking komt, een gratis looprek of rollator (basismodel) bekomen.

Voor rolstoelen en andere mobiliteitshulpen komt de bandagist eerst aan huis voor maatname.

Breendonkfarma  biedt u tevens  kwalitatieve incontinentieverzorging (TENA- Hartmann-AMD) met mooie kortingen. Wij helpen en adviseren u graag.

Bij uw zorgpuntapotheek kan u ook terecht voor :

  • Advies bij het VAPH : Het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap (VAPH) geeft tegemoetkomingen voor verschillende thuiszorgmaterialen
  • Offertes op maat bij de aankoop van een traplift
  • Offertes op maat bij de aankoop van een relaxzetel op maat

www.zorgpunt.eu

Breendonkdorp 37, Breendonk