Maandelijks organiseren we info-avonden en workshops over zeer uiteenlopende thema’s. U vindt de kalender hier,  in onze nieuwsbrief, op onze schermen en in de apotheek.

Eerstvolgende activiteiten :

2022 :

Dinsdag 15 maart 19.30 u : “Van roze wolk naar broze wolk” Op sociale media en tv lijken zwangere en pas bevallen mama’s vaak zó zorgeloos en gelukkig. Maar wat als jouw wolk niet roze, maar lichtgrijs of zelfs gitzwart kleurt? Hoe ga je om met babyblues en wat als die neerslachtige gevoelens stilaan omslaan tot een postnatale depressie? In normale tijden lijdt tien tot twintig procent van de (toekomstige) mama’s, aan psychische problemen, zoals angstgevoelens en depressie. Volgens de studie van de KU Leuven steeg dat aantal tijdens de eerste lockdown in maart naar een op de twee. Shanti Van Genechten geeft tekst en uitleg en biedt hulp.

Dinsdag 25 januari  19.30 u : De info-avond “Detox na de feestdagen, zin of onzin ?” ivm gezonder eten wordt wegens de hoge corona-incidentie uitgesteld en verplaatst naar een later nog te bepalen datum.

 

Voor de info-avonden en workshops vragen wij u zich in te schrijven :

    Info-avonden & workshops 2021

    Terug naar overzicht