Attesten

Wij helpen u graag bij het verwerken van de administratie voor terugbetaling van geneesmiddelen, thuiszorgmateriaal, incontinentie-en wondverzorgingsmateriaal door mutualiteit of werkgever.

Model 30

Een model 30 (vroeger attest 704) kan u bekomen indien u terugbetaling wenst te krijgen van het ziekenfonds bijv. wanneer u uw identiteitskaart niet bij hebt. U dient dan de volledige prijs te betalen bij de apotheker en kan met dit attest de terugbetaling bekomen bij uw ziekenfonds.

BVAC

Een attest BVAC dient om terugbetaling van geneesmiddelen na hospitalisatie of na een werkongeval te bekomen. Sommige mensen zijn via hun werk verzekerd voor al hun medicatie of een gedeelte ervan. Zij, maar ook bijv. oorlogsinvaliden, kunnen gebruik maken van een attest BVAC . Dit attest dient u binnen te brengen bij uw werkgever, verzekeringsinstantieā€¦ om de terugbetaling te bekomen. Ook griepvaccinaties en vaccinaties tegen longontsteking zijn voor bepaalde groepen mensen volledig terugbetaalbaar via een attest BVAC. Vraag uw mutualiteit om inlichtingen.