Barbecue-time

Gepost op 06-04-2014 in #Algemeen

Het zonnetje is daar en al vlug halen we onze barbecue boven.

Vooraleer aan de slag te gaan is het echter nuttig de volgende tips even door te nemen.

Wil je je gasten de dag nadien eventuele ongemakken in de buik besparen, pas dan de volgende raadgevingen toe.
• Gebruik alleen zeer verse producten en haal ze pas uit de koelkast zodra cheap jerseys ze Why op de barbecue kunnen.
• Zorg ervoor dat je het barbecuerooster vooraf grondig hebt schoongemaakt en laat het even verhitten alvorens er voedsel op te leggen.
• Was je handen met zeep na manipulatie van rauw vlees of rauwe vis.
• Let erop dat vlees, vis en gevogelte ook vanbinnen gaar zijn. Dikke wholesale nba jerseys stukken kunnen eventueel in de microgolfoven worden voorgegaard.
• Leg de gebakken voedingsmiddelen nooit terug op de schotel waarop de rauwe producten cheap jerseys hebben Preparing gelegen. Gebruik evenmin price hetzelfde mes voor de bereide en de rauwe producten.
• Laat schotels met gegrilde producten maar ook cheap mlb jerseys salades, sauzen en dergelijke, nooit in de zon staan. Tracht alles warm (wat gebarbecued is) of koud (salades enz.) te houden. Wanneer je verschillende kleine porties voorziet, gaat dit makkelijker.